Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥEMAIL
Σχολική Εφορεία Αρχείο – Κεντρικό 22459722 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαρία Παύλου
Επιμελήτρια 1ης Τάξης
Λογιστήριο
Υπεύθυνη
22459717  
Αθηνά Γεωργίου
Επιμελήτρια
Γραμματεία – Αρχείο 22459704 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελένη Κκολού
Επιμελήτρια
Γραμματεία – Αρχείο-Εκπαιδευτικές Περιφέρειες 22459709 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σκεύη Φάνη
Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Μισθοδοσία/Ταμείο
22459710 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευτυχία Λαμπριανίδου
Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Μισθοδοσία/Ταμείο
22459716  
Παναγιώτα Γεωργίου
Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Μέση Εκπαίδευση
22459713 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελένη Καμπέρη
Βοηθός Γραφείου
Λογιστήριο
Δημοτική Εκπαίδευση
22459711 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαρία Κύρκου
Έκτακτη Επιμελήτρια
Λογιστήριο
Προδημοτική Εκπαίδευση
22459712 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άντρη Ψωμά Κούζη Κληροδοτήματα 22459705  
Λένια Ηροδότου
Υγειονομική Επιθεωρήτρια
  22459719 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥEMAIL
Χαράλαμπος Μιχαηλίδης Πολιτικός Μηχανικός/Υπεύθυνος Τεχνικός 22459718 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σόλων Παπαχαραλάμπους Επιστάτης    
Σωτήρης Ανδρέου   Επιστάτης     
Βασίλης Βασιλείου  Αποθηκάριος 22459715